30 GODINA VAŠEG POVERENJA

BEČ 2024.

5 dana autobusom

Bilo da ste ljubitelj umetnosti, gastronomskih užitaka, zabave, šopinga ili jednostavno radoznali – pozivamo vas u jedan od najlepših evropskih gradova, poseban  ne samo po svojoj carskoj prošlosti već i multietničkim uticajima koji ga čine drugačijim od svih drugih germanskih gradova. Na samo osam sati vožnje  – sve što poželite: umetnost, gastronomski užici, šoping u jednom od najlepših gradova sveta!

145
145
csm_Schoenbrunn_Palace_East_Asian_Cabinet__c__Schloss_Schoenbrunn_Kultur-_und_Betriebsges.m.b.H._Alexander_Eugen_Koller__2__002d6be287
csm_Schoenbrunn_Palace_East_Asian_Cabinet__c__Schloss_Schoenbrunn_Kultur-_und_Betriebsges.m.b.H._Alexander_Eugen_Koller__2__002d6be287
dvorac senbrun
dvorac senbrun
dvorac-senbrun-1-2c
dvorac-senbrun-1-2c
schloss-schoenbrunn-grosse-galerie-besucher
schloss-schoenbrunn-grosse-galerie-besucher
Wien, Schloß Schönbrunn
Wien, Schloß Schönbrunn
previous arrow
next arrow

PROGRAM PUTOVANJA: 

1. DAN putovanja: BEOGRAD- NOVI SAD – SUBOTICA – BEČ
Sastanak grupe u 21:15 h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “ , koja se nalazi u Bloku 42, na Novom Beogradu, ulica Antifašističke borbe br. 46-48, sa predviđenih perona od 57 do 63 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Predviđeno vreme polaska u 22:00 h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice i Mađarske sa kraćimusputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja.

2. DAN : BEČ
Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Po dolasku, panoramsko razgledanje grada: palata Belvedere – letnja rezidencija Eugena Savojskog, Parlament, Opera, Univerzitet, Trg Marije Terezije – raskošni dvorac dinastije Habsburg katedrala Sv. Stefana, zgrada Ujedinjenih nacija, Meksički trg… Nakon razgledanja slobodno vreme. Smeštaj u hotel (posle 15 h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. NOĆENJE.

3. DAN (: BEČ/ Fakultativno PARNDORF / Fakultativno BRATISLAVA / BEČ
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativna poseta Parndorfu – poznati outlet centar sa preko 170 radnji najpoznatijih brendova. Povratak u Beč. U poslepodnevnim satima mogućnost organizovanja fakultativnog izleta za Bratislavu. Uživaćete u panoramskom razgledanju slovačke prestonice: Bratislavski dvorac, palata Graškalović, katedrala Sv. Martina, Stari trg, Biskupska palata, Reduta, Narodno Pozorište, Staro mesto sa starom gradskom većnicom… slobodno vreme. Povratak u Beč. NOĆENJE.

4. DAN : BEČ/ Fakultativno SCHӦNBRUNN/ SRPSKI BEČ – SUBOTICA – NOVI SAD -BEOGRAD
DORUČAK. Odjava iz hotela i organizovan odlazak do centra Beča, a mi vam preporučujemo fakultativnu posetu dvorcu Schönbrunn – veličanstvena letnja rezidencija austrijskih vladara (obavezna rezervacija prilikom prijave). Slobodno vreme u Beču do polaska za Srbiju ili odlazak na fakultativni izlet » Srpski Beč « – pešačka tura u pratnji bečkog domaćina koji će vam ispričati interesantne pričeo ispreplitanim sudbinama Srbije, srpskih velikana i ovog posebnog grada. Sastanak grupe oko 18.30h i polazak za Srbiju. Noćna vožnja preko Mađarske, Subotice i Novog Sada sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti.

5. DAN : BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima ). Kraj programa.

 

CENA ARANŽMANA:

PROMO: 159 EUR

REDOVNA CENA: 199 EUR

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu, 2 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) u hotelu Pyramida 4* ili 2 noćenja sa doručkom (švedski sto – samoposluživanje) u isključivo dvokrevetnim i dvokrevetnim sobama u Hotelu Ananas 4* , usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, troškove fakultative koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, individualne troškove koje putnici naprave u toku putovanja, sve druge nepomenute troškove.

VAŽNO: Evropska Unijanajavljuje aktiviranje sistema ulaska i izlaska u zemlje članice (EES). Sistem elektronske registracije za putovanje u Šengen zonu koji će najverovatnije početi da se primenjuje od 10.11.2024. godine. Sistem je namenjen svima koji nisu iz EU. Po trenutnim najavma za putovanje u EU ili Šengen zonu, putnici će morati prehodno (pre puta) individualno da se registruju onlajn potpuno besplatno (Biće potrebni osnovni i biometrijski podaci: putni dokument (ime, prezime, datum rođenja itd), biometrijski podaci (otisci prsta, prepoznavanje lica), vreme ulaska i izlaska iz EU i eventualno – podaci o zabrani putovanja – prema trenutnim informacijama), dok datum za ETIAS jos nije preciziran, ali se očekuje da će stupiti na snagu šest meseci kasnije.

NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 6 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditne kartice INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kreditne kartice Komercijalne banke – isključivo u agenciji Argus Tours ili 40% po osobi prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 2 jednake mesečne rate prilikom rezervacije- čekovima građana, bez uvećanja cene aranžmana ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni.

OPIS HOTELA:
EVENTHOTEL PYRAMIDE 4* se nalazi južno od Beča u Vösendorfu na 5 minuta hoda od najvećeg srednjeevropskog tržnog centra SCS (www.scs.at). Tramvajska stanica se nalazi ispred samog hotela odakle se za oko 30 minuta stiže do samog centra Beča i zgrade Opere. Sve sobe sa TWC i fenom, klimom, mini barom, sefom, SAT TV. Gostima hotela su na raspolaganju 3 restorana, bazen, wellness sa saunom, parnim kupatilom, solarijumom. https://www.eventhotel-pyramide.com/de/