30 GODINA VAŠEG POVERENJA

ADVENT U BEČU 2024.

3 dana autobusom – izlet

Beč, glavni grad Austrije, tokom decembra pretvara se u pravo zimsko čarobno carstvo. Advent u Beču je jedno od najlepših doba godine kada se ulice i trgovi preplavljuju blještavim svetlima, mirisom kuvanog vina i zvucima božićnih pesama. Beč se može pohvaliti jednom od najstarijih i najpoznatijih tradicija božićnih pijaca, koje svake godine privlače posetioce iz celog sveta.

advent-bec-sajam
advent-bec-sajam
advent-u-becu-naslovna
advent-u-becu-naslovna
Advent-u-Becu-posvecen-ustedi-energije-i-odrzivosti
Advent-u-Becu-posvecen-ustedi-energije-i-odrzivosti
bad0bdfa8e8169047451a6eb02c93b56_246230
bad0bdfa8e8169047451a6eb02c93b56_246230
Bec-advent
Bec-advent
Sajam-na-trgu-ispred-vijecnice-privlaci-brojne-posjetitelje-©-stadtwienmarketing_Johannes-Wiedl-1080x720
Sajam-na-trgu-ispred-vijecnice-privlaci-brojne-posjetitelje-©-stadtwienmarketing_Johannes-Wiedl-1080x720
previous arrow
next arrow

PROGRAM PUTOVANJA: 

1.dan (petak) BEOGRAD

Polazak iz Beograda sa sa parkinga Muzeja 25 maj – “Kuća cveća”  u 22:00 h i vožnja do Novog Sada iz koga je polazak u 23.30h sa parkinga bivše autobuske stanice ATP VOJVODINA (ugao Sentandrejskog puta i puta Novosadskog partizanskog odreda). Lagana noćna vožnja preko Mađarske do Austrije uz pauze za odmor i po potrebi grupe.

2.dan (subota) BEČ

Dolazak u Beč u prepodnevnim časovima. Po dolasku panoramski obilazak grada i upoznavanje sa centralnim znamenitostima Beča: dvorac Belvedere, Opera, Trg Marije Terezije, Parlament… palate Hofburg, španske škole jahanja, katedrale Svetog Stefana, glavne trgovačke ulice Kertner, najpoznatije bečke izložbene galerije Albertina, čuvene Bečke opere i hotela Saher, poznatim po svojoj Saher torti, kroz dvorski vrt, preko trga Marije Terezije do zgrade parlamenta i kvarta muzeja. Nakon zajedničkog obilaska slobodno vreme. Slobodno vreme za indivudaln aktivnost i uzivanje u Božićnom marketu. Mogućnost fakultativnog odlaska u jedan od najboljih tržnih centara u Beču- SCS. Polazak ka Srbiji oko 20:00h. Noćna vožnja kroz Madjarsku sa usputnim zadrzavanjima radi odmora i regulisanja pasoških formalnosti.

3.dan (nedelja) BEOGRAD

Dolazak u mesto polaska u jutarnjim satima. (Kraj usluge).

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI:

PROMO: 39 EUR

REDOVNA CENA: 69 EUR

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:

Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije… Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti.

 

OPŠTE NAPOMENE:

Putnik je dužan proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme, mesto polaska i naziv hotela

Za sve informacije date usmenim, telefonskim ili elektronskim putem agencija ne snosi odgovornost. Validan je samo pisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.

Organizator putovanja zadržava pravo promene programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta predviđenog za obilazak…)

Svaka promena programa putovanja od strane samog putnika u toku putovanja, a uz saglasnost predstavnika agencija ne predstavlja izmenu ugovorenog programa

Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu, koje mu dodeli agencija i naknadne izmene nisu moguće.

Organizator putovanja može promeniti ugovorenu cenu ako je posle zaključenja ugovora došlo do promena u cenama hotela,tarifama prevoznika,poremećaja i promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga.

Kod autobuskih aranžmana predviđene su pauze radi usputnog odmora na oko 3 do 4 sata vožnje. Zaustavljanja su na usputnim stajalištima ili benzinskim pumpama, a u zavisnosti od uslova na putu i raspoloživosti kapaciteta stajališta

Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja

Zbog poštovanja satnica predviđenih programom putovanja, kao i poštovanja vremena ostalih putnika iz grupe, ne garantujemo mogućnost zadržavanja na granici koja predstavlja izlazak iz Evropske Unije, radi overe računa i povraćaja poreza iz Evropske Unije (TAX FREE)

Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja

Sva vremena u programima putovanja su data po lokalnom vremenu zemlje u kojoj se boravi

 

Aranžman je rađen na bazi od minimum 70 prijavljenih putnika i usled nedovoljnog broja putnika organizator putovanja ima pravo otkaza putovanja, najkasnije 5 dana pre termina polaska.

USLOVI PLAĆANJA I OSTALE NAPOMENE:

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate. 

USLOVI PLAĆANJA: 
• 40 % PRILIKOM REZERVACIJE, OSTATAK 20 DANA PRED PUT.
• PLATNE, KREDITNE KARTICE: VISA, MAESTRO, MASTER, DINA. (Broj rata u zavisnosti od banke i tipa kartice).
• ZAPOČETI NAČIN PLAĆANJA NE MOŽE SE MENJATI  

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
* prevoz autobusom turističke klase (visokopodni ili duble decker,klima,audio/video oprema) na relacijama navedenim u programu
* obilaske prema programu (Beč – panorama grada)
* troškove organizacije i vođstva puta
* usluge strucnog pratioca grupe tokom putovanja

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
* ulaznice i fakultativne izlete
* individualne troškove
* putno osiguranje u iznosu od 1,5€ po osobi/ dnevno (17-71g), 0,7€ (0,6 – 16,99 g), 2,8€ (71-84g). Suma osiguranja 30.000€

 

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti (minimum za realizaciju 30 prijavljenih putnika, moguće je realizovati izlete i uz manji broj prijavljenih putnika uz njihovu saglasnost za korekciju cene, deca od 2 – 12 godina ostvaruju popust):
* SCS – 15€