30 GODINA VAŠEG POVERENJA

PRAG NOVA GODINA 2025.

6 dana autobusom

Prag, zvanično Glavni grad Prag, je najveći je grad Češke republike i jedan je od najočuvanijih gradova Evrope. Danas nosi epitete „Zlatni Prag“, grad stotine tornjeva, i „Majka svih gradova“. Zanimljivo je da se Prag nalazi „u samom srcu“ Evrope, da je jednako udaljen od njenih granica, u središtu puta između Beča i Berlina; kao i to da je prostrano istorijsko središte grada, poznato po srednjovekovnoj arhitekturi i savršenom skladu gotike, renesansem baroka i art nouveau-a, ostalo netaknuto i da je danas pod zaštitom UNESKO-a.

Pogled na panoramu slovenskog grada na Vltavi ostaviće vas bez daha (jer ovo je zaista grad iz bajke, sa starim mostovima, zamcima i spomenicima…), a uz to ovo je grad i dobre zabave, veselog duga i čuvenog češkog piva. Mnogi tvrde da je Prag najromantičniji i najlepši grad Evrope, a na vama je da ga otkrijete.

advent-prag-adobestock-146020011-scaled
advent-prag-adobestock-146020011-scaled
prag_advent_b454550bb3e029e4189e837ade7c801e_PT
prag_advent_b454550bb3e029e4189e837ade7c801e_PT
Prag-Advent
Prag-Advent
prag-advent_166a7670aac185
prag-advent_166a7670aac185
prag-novogodisnji-paznici-2024-5699
prag-novogodisnji-paznici-2024-5699
prague-christmas-market-1024x512
prague-christmas-market-1024x512
putovanje-prag-advent-integral
putovanje-prag-advent-integral
previous arrow
next arrow

PROGRAM PUTOVANJA: 

1.DAN putovanja BEOGRAD – PRAG
Sastanak grupe u 16.15 h radi preuzimanja obezbeđene peronske karte na platou ispred glavnog ulaza na beogradsku autobusku stanicu „ BAS “ , koja se nalazi u Bloku 42, na Novom Beogradu, ulica Antifašističke borbe br. 46-48 (ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Predviđeno vreme polaska u 17.00 h. Vožnja preko Novog Sada, Subotice, Mađarske, Slovačke sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.DAN PRAG
Dolazak u Prag u prepodnevnim satima. Po dolasku informativno pešačko razgledanje grada: Čehov most , Pariska ulica, Staromesne namesti, Vaclavske namesti. Slobodno vreme. Smeštaj u hotel po hotelskim pravilima (posle 15.00 h). Mogućnost fakultativnog organizovanja izleta Čari Praga noću – šetnja Vaclavskim namestima, ulica Na prikope, Trgom republike, ulica Celetna, Staromesnim namestima, šetnju završavamo u Jevrejskoj četvrti. Dolazak do centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizaciji. NOĆENJE.

3.DAN PRAG / Fakultativno DREZDEN / PRAG
DORUČAK. Slobodan dan u Pragu ili fakultativni, celodnevni izlet u Drezden, jedan od najlepših nemačkih gradova koji s ponosom nosi epitet »Firenca na Elbi«: Katedrala, Opera, Cvinger, Brul terasa i prijatna šetnja pored reke Elbe. Drezden takođe preporučujemo i ljubiteljima šopinga koji je u ovom gradu pravo zadovoljstvo. U večernjim satima doček Nove Godine na praškim trgovima i ulicama (individualno). Srećna Nova godina! NOĆENJE.

4.DAN PRAG / Fakultativno KARLOVE VARI / PRAG
DORUČAK. Sobodan dan u Pragu ili odlazak na fakultativni izlet fakultativni izlet Karlove Vari – najpoznatiju banju Evrope gde su boravili mnogi evropski vladari, vrhunski slikari, pesnici… Povratak u Prag u popodnevnim satima. Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativno vožnju brodom po Vltavi gde ćete uživati u romantičnom pogledu na znamenite lokalitete uz zvuke čuvenog Bedžiha Smetane. NOĆENJE.

5.DAN PRAG / NOVI SAD / BEOGRAD
DORUČAK. Napuštanje hotela posle doručka i odlaska na pešačko razledanje u pratnji lokalnog vodiča (Hradčani, Kraljevski dvorac, katedrala Sv.Vita, Karlov most, Jevrejska četvrt,…). Oko 17.00 h predviđen je polazak grupe sa dogovorenog mesta ka Srbiji. Noćna vožnja preko Subotice i Novog Sada uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i carinskih formalnosti.

6.DAN BEOGRAD
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je u jutarnjim satima (u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate
NAČIN PLAĆANJA: Celokupan iznos aranžmana do 6 mesečnih rata za korisnike VISA, AMERICAN EXPRESS i MASTER kreditne kartice INTESA BANKE; VISA, MASTER i DINA kreditne kartice Komercijalne banke – isključivo u agenciji Argus Tours ili 40% po osobi prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervaciječekovima građana, bez uvećanja cene aranžmana ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana. U slučaju značajnih poremećaja na monetarnom tržištu, cena aražmana podleže promeni